DHL & Kringloop de waterlelie

Iets versturen? Zo geregeld. DHL is altijd dichtbij! Bereid je pakket of document online of telefonisch voor, laat het thuis ophalen door de DHL-koerier of geef het af op een DHL ServicePoint. Met ruim 1700 DHL ServicePoints in Nederland vind je er altijd één dichtbij om je pakket af te geven. Kringloop de waterlelie is zo een Servicepunt. Kom langs en vraag naar de mogelijkheden bij ons.

Pakket service
DHL

Wat kan je bij ons doen?

Pakket Traceren

Via Track & Trace kunt u snel en eenvoudig uw zending volgen. Vul simpelweg uw 10-cijferige DHL Express verzendnummer in voor de actuele status van uw zending.

Tarieven

Vul de gegevens van uw zending in en klik op bereken tarief. Wij berekenen voor u de voordeligste tarieven met de meest gunstige transittijden.

Contact

DHL Express is er voor u. We reageren graag snel op uw vraag, uw opmerking, uw klacht of uw idee voor de verbetering van onze service.

Verzenden

Wilt u een pakket verzenden via DHL? Maak gebruik van deze link en kijk wat de mogelijkheden voor u zijn.

DHL locaties

Natuurlijk kunt u bij ons pakketten afleveren voor verzending en ook ophalen! Maar zijn wij gesloten? Zoek dan hier een andere loctactie op.

Mijn DHL

Wil je inloggen op MIJN UPS. Klik dan op het bovenstaande icoontje.

Iets versturen? Zo geregeld. DHL is altijd dichtbij! Bereid je pakket of document online of telefonisch voor, laat het thuis ophalen door de DHL-koerier of geef het af op een DHL ServicePoint. Met ruim 1700 DHL ServicePoints in Nederland vind je er altijd één dichtbij om je pakket af te geven. DHL komt overal, binnen Nederland of wereldwijd, altijd betrouwbaar via het DHL-netwerk. Kies voor één van de verzendopties STANDAARD en SNEL en kies de beste oplossing voor jouw pakket.
Kringloop de Waterlelie