GLS & Kringloop de Waterlelie

GLS biedt betrouwbare pakketdiensten van hoge kwaliteit. Ons bedrijf is gespecialiseerd in logistiek en expresdiensten voor 220.000 klanten door heel Europa, verspreid over 42 landen, met een netwerk bestaande uit dochterondernemingen en partnerbedrijven.

Pakket service
GLS

Wat kunt u bij ons doen?

Pakket Traceren

Bekijk de actuele status van uw pakket. Vul uw 14-cijferige pakketnummer (zonder spaties) en postcode in om uw pakket te volgen.

Tarieven

Hoe hoog de verzendkosten precies zijn, hangt af van uw wensen en behoeften. Als u regelmatig iets verzendt, stuurt GLS u een prijsopgave op maat voor de producten en services die aan uw eisen voldoen.

Contact

Als u een vraag heeft over GLS Nederland, de GLS Group, onze diensten of een ander onderwerp, klik dan hier.

Verzenden

Als u uw pakketten met GLS verstuurt, komen ze snel en veilig aan. Betrouwbaar pakkettransport binnen een specifieke doorlooptijd is het sterke punt van GLS.

GLS locaties

Natuurlijk kunt u bij ons pakketten afleveren voor verzending en ook ophalen! Maar zijn wij gesloten? Zoek dan hier een andere loctactie op.

Mijn GLS

MyGLS is het klantenportaal van GLS Netherlands. Vanuit MyGLS heeft u direct toegang tot al onze applicaties.

GLS biedt betrouwbare pakketdiensten van hoge kwaliteit. Ons bedrijf is gespecialiseerd in logistiek en expresdiensten voor 220.000 klanten door heel Europa, verspreid over 42 landen, met een netwerk bestaande uit dochterondernemingen en partnerbedrijven. Bovendien is GLS wereldwijd verbonden via contractuele overeenkomsten. Betrouwbaarheid Zekerheid Transparantie Flexibiliteit Duurzaamheid
Kringloop de waterlelie