Wie zijn wij?

Kringloop de Waterlelie is opgericht om projecten van ontwikkelingshulporganisatie ADRA Nederland te ondersteunen. ADRA zet zich wereldwijd in voor armoedebestrijding en helpt mensen in noodsituaties. ADRA is gevestigd in 140 landen.

Facebook

Kringloop de Watelelie is gestart in januari 2017 om de hulporganisatie ADRA te ondersteunen. ADRA is een hulporganisatie die armoede probeert tegen te gaan d.m.v. zelfredzaamheid, waarbij wij elk kwartaal een ander project steunen. We hebben een groot aanbod in goede gebruikte spullen.

Instagram

Ben je actief op instagram? Wij ook! Hier delen wij alle leuk nieuwtjes over onze kringloop en natuurlijk houden we iedereen op deze manier ook op de hoogte van alle leuke acties. Deel! Like! En als je vragen hebt dan horen we het natuurlijk graag. Ook deze kan je stellen via instagram.

Marktplaats

Nieuwe en tweedehands kopen en verkopen op Marktplaats.nl Voor iedereen een voordeel op de grootste advertentiesite van Nederland! Mooie slogan! Natuurlijk maakt Kringloop de waterlelie ook gebruik van dit handige platform. Ben je benieuwd wat wij verkopen op Marktplaats? Neen snel een kijkje!

Ons verhaal

Maatschappelijke functie…

Kringloop de Waterlelie is niet alleen bedoeld voor de verkoop van tweedehands artikelen, maar ook een plaats waar mensen een praatje kunnen maken onder het genot van een kopje thee met wat lekkers erbij. Kringloop de Waterlelie in Loenen wil bijdragen aan maatschappelijke bewustwording en wil door hergebruik van producten haar steentje bijdragen aan mensen in ontwikkelingslanden.

Droom komt uit…

Voor initiatiefneemster Gabrielle Berger komt een grote droom uit. ’Met deze kringloop kunnen we mensen helpen aan voordelige spullen en steun ik tevens ADRA, waarvoor duurzaamheid ook een belangrijk uitgangspunt is. Daarnaast vind ik het leuk om in contact te komen met mensen Ik had een jaar geleden nooit kunnen denken, dat we nu al drie keer zo groot worden.’

Iedereen van harte welkom!

Openingstijden zijn van zondag t/m donderdag 12:00-17:00
Wil je op de hoogte blijven van de evenementen, volg dan onze facebookpagina.

Afhaalpunt voor pakketten…

Bij Kringloop De Waterlelie kunnen mensen vanaf nu terecht ook terecht voor het ophalen en versturen van pakketten via GLS, DHL, UPS, Homerr en Wish.